Opvang van 0 tot 3 jaar

Een woordje uitleg

Bij Infano vzw komt jouw kindje op de eerste plaats. We zorgen dat ze zowel in onze kinderdagverblijven als bij de onthaalouders in een familiale sfeer terechtkomen en zich ten volle kunnen ontwikkelen. Onze kinderbegeleiders en -begeleidsters nemen de dagdagelijkse verzorging van jouw kind met veel liefde op zich en besteden de nodige aandacht aan zijn of haar ontwikkeling.

Kinderen kunnen spelenderwijs de wereld ontdekken, gedragen door begeleiders en begeleidsters die aandacht hebben voor de eigenheid van elk kind. Je oogappel komt terecht in een warme omgeving, waar het veilig en naar hartenlust kan spelen, eten en slapen.

Wij streven elke dag naar kwaliteitsvolle opvang voor jouw kind. Dit wil zeggen dat onze begeleid(st)ers steeds ondersteund worden door opgeleide professionals, waaronder een regiomanager, regiocoördinatoren en een team van kwaliteits- en pedagogisch coördinatoren.

Onze opvangtypes voor kinderen van 0 tot 3 jaar

Kies de opvangvorm die het beste bij jou pas en bekijk waar er in jouw regio een kinderdagverblijf of onthaalouder van Infano vzw is.