Bedrijfsopvang

Wat is bedrijfsopvang?

Tijdens schoolvakanties is de zoektocht van werknemers naar kinderopvang een heel gedoe. Maar wat als het bedrijf of lokaal bestuur zelf kinderopvang aanbiedt voor de kinderen van de werknemers? Dan spreken we van bedrijfsopvang.

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het organiseren van bedrijfsopvang in jouw gemeente of bedrijf:

  • Geen ellenlange zoektocht meer naar kinderopvang = minder stress voor jouw werknemers
  • Verminderen van absenteïsme
  • Fiscaal aftrekbaar voor werknemers
  • Kinderen van de werknemers krijgen de kans om elkaar beter te leren kennen
  • De opvang wordt volledig op maat georganiseerd

Ben jij op zoek naar opvang op maat van jouw bedrijf of wil je als lokaal bestuur opvang aanbieden in jouw stad of gemeente? Neem snel contact op met onze verantwoordelijke voor een kennismakingsgesprek: bedrijfsopvang@infano.be

 

Hoe schrijf ik mijn kind in?

Volgens wekelijkse thema’s worden tal van leuke activiteiten georganiseerd onder begeleiding van gekwalificeerd en enthousiast personeel en monitoren.

Organiseert Infano vzw in jouw bedrijf al bedrijfsopvang? Selecteer hieronder bij het bedrijf waarvoor je werkt voor meer informatie en schrijf jouw kind meteen in!

 

Via onderstaande zoekfunctie kan u op zoek naar een opvanglocatie in uw buurt. Selecteer de provincie en/of de gemeente waarin u opvang zoekt en de afstand rond deze plaats. Via het veld opvangtype bepaalt u welk type opvang er in de resultaten zal worden getoond.