Nieuws

Kamishibai in de Bedrijfsopvang

11
aug

Ontdek Onvergetelijke Vakantieavonturen voor Kinderen (en Bedrijven) bij Infano vzw!

 

Bij Infano vzw geloven we in het transformeren van de vakanties van je kinderen tot boeiende en creatieve avonturen, vergelijkbaar met hun schooljaar! Onze unieke bedrijfsopvang tilt plezier en leren naar een nieuw niveau, direct op jouw werkplek als trotse ouder.

 

Avontuurlijke Kamishibai-verhalen die de Verbeelding Prikkelen!

 

Laat je kinderen meeslepen op opwindende reizen door de kracht van verbeelding met onze betoverende kamishibaiverhalen. Ervaar zelf hoe deze verhalen hun aandacht vasthouden, hun geest prikkelen en een blijvende liefde voor lezen inspireren. Bij Infano vzw draait het om het creëren van betekenisvolle herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Spannende Geluidswandelingen vol Ontdekking!

 

Stel je voor: je kinderen op ontdekkingstocht met geluid! Onze geluidswandelingen nemen kinderen mee op een fascinerende reis naar de geluiden van de natuur. Samen met vrienden en onze deskundige begeleiders verkennen ze de wereld om hen heen op een geheel nieuwe manier. Deze onvergetelijke ervaringen verrijken hun begrip van de wereld en versterken hun band met de natuur.

 

Infano vzw: Meer dan Opvang, een Levenslange Herinnering!

 

Bij Infano vzw gaat het verder dan alleen opvang bieden. We bouwen blijvende herinneringen die je kinderen voor altijd zullen koesteren. Waarom zou je de vakanties van je kinderen beperken tot thuis? Breng de magie van Infano vzw naar je werkplek en geef je kinderen een vakantie-ervaring die hun horizon verbreedt en hun glimlach vergroot.

 

Bekijk nu onze website en geef je kinderen de kans om de wereld van avontuurlijke vakanties te ontdekken bij Infano vzw. Wij geloven in het creëren van blijvende indrukken en waardevolle ervaringen die hun groei en ontwikkeling stimuleren. Maak van elke vakantie een kans om te groeien met Infano vzw!

 

Bezoek onze website vandaag nog en laat de vakantieavonturen beginnen!