Nieuws

Kinderopvangorganisatie Infano vzw maakt zich op voor zomerkampen

29
jun
kinderopvang zomerkampen

Nu veel gezinnen de zomervakantie in het water zien vallen omwille van Covid-19, voorspelt algemeen directeur Stephan Plattiau dat veel kinderen in eigen land naar een van de vele zomerkampen zullen komen. “We hebben op dit moment al meer inschrijvingen dan vorig jaar. Veel zomervakanties zijn door het coronavirus verplaatst, waardoor ouders op zoek gaan naar leuke alternatieven voor hun kinderen.”

De verschillende opvanglocaties hebben een volledige planning vol activiteiten en thema’s uitgewerkt. Plattiau: “Elke vakantieweek wordt er volgens een bepaald thema gewerkt. Er worden verschillende (sportieve) activiteiten, workshops en uitstappen georganiseerd aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Dit gebeurt wel nog steeds met de nodige maatregelen en voorzichtigheid, vanwege het virus. Ook onze sportafdeling ‘De Sportplaneet’ zal volgens de veiligheidsmaatregelen aangepaste sportieve activiteiten geven op verschillende locaties.”

De zomerkampen gaan door op verschillende plaatsen in Vlaanderen en Brussel. Inschrijvingen voor kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen via onze website.