Nieuws

Schrijfdans

11
aug

Ontdek Creatieve Ontplooiing met Unieke Workshop bij Koekelare’s Bedrijfsopvang!

 

Geef je kindjes de kans om hun verbeelding de vrije loop te laten gaan met de buitengewone workshop, georganiseerd door niemand minder dan pedagogisch ondersteuner Joyce en inclusiecoach Lien, binnen de gerenommeerde bedrijfsopvang van Koekelare.

 

Toverachtige Sessie: Muziek, Tekenen en Schrijven Samengebracht!

 

Stap binnen in een wereld vol verwondering tijdens deze magische sessie! De allerkleinsten leren de kunst van het tekenen en schrijven op het ritme en de toon van muziek. Een ervaring die niet alleen hun fijne motoriek aanscherpt, maar tevens de connecties tussen de hersengebieden voor horen en schrijven op een speelse en educatieve wijze stimuleert.

 

Meer dan een Workshop – Een Reis naar Creatieve Groei!

 

Deze workshop bij Koekelare’s Bedrijfsopvang betekent meer dan alleen een eenvoudige activiteit. Het opent de deur naar de wereld van creatieve expressie en persoonlijke ontwikkeling voor je kleintjes. Onder leiding van ervaren professionals, Joyce en Lien, ontdekken kinderen hun eigen mogelijkheden en verleggen ze grenzen op een ondersteunende en plezierige manier.

 

Ontdek de Magie van Samen Spelen en Leren!

 

Bij Koekelare’s Bedrijfsopvang gaat het om het creëren van kostbare herinneringen en waardevolle leermomenten. Onze workshops zijn een kans voor kinderen om samen te spelen, te leren en te groeien, en tegelijkertijd een stevige basis te leggen voor hun toekomstige ontwikkeling.

 

Mis deze Kans Niet

 

Zet de eerste stap naar een wereld van creatieve groei en ontwikkeling voor je kindjes. Met de unieke workshop van Joyce en Lien binnen de bedrijfsopvang van Koekelare, geef je hen de kans om op een betoverende manier te leren en te verkennen.

 

Geïnteresseerd in bedrijfsopvang voor jouw bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op!