Nieuws

Verhuis kinderdagverblijf Opwijk

08
apr

Eind vorige maand verhuisde het team van Zonnetje Opwijk naar een nieuwe locatie in dezelfde gemeente. Het vorige pand begon stilaan te verouderen. Lees hier een getuigenis hoe het team de verhuis ervaren heeft.

 

De grootste troef van de nieuwe locatie is vooral de grote, open ruimtes. De leefruimtes zijn nu veel groter en overzichtelijker dan ervoor. Dat laat ons toe om nog beter op de kindjes te kunnen letten en om in één oogopslag een beeld van de hele groep te krijgen.

 

Ook het teamgevoel is erop vooruit gegaan. De minpunten van het vorige pand zijn nu volledig verdwenen. De nieuwe locatie laat ons toe om zo optimaal en efficiënt mogelijk te werken. We merken dat de verhuis onze sfeer nóg een boost gegeven heeft. We zijn enthousiaste en trotse collega’s die graag bij Infano werken. Onze grootste troef is onze familiale werksfeer.

 

Daarnaast zijn de ouders ook zeer tevreden. We hebben van hen al vaak gehoord dat ze heel blij zijn met het nieuwe kinderdagverblijf. Ze vinden de aankleding van de leefruimtes zeer mooi, ruim en dus ideaal voor hun kindjes. Ook de praktische voordelen van de nieuwe locatie vinden ze top: er is namelijk veel parkeergelegenheid en een extra ruimte met voldoende plaats voor Maxi-Cosi’s en buggy’s.

 

Uiteraard zijn de kindjes de grootste profiteurs van de nieuwe locatie. De nieuwe speelruimten laten hen toe om op ontdekkende wijze op te groeien met nieuw, uitdagend speelgoed. Ik laat de foto’s voor zich spreken:

In het begin van de maand gaf Infano ook een groot openingsfeest voor de nieuwe locatie. Het was een hele eer om ook mevrouw de burgemeester, Inez De Coninck, te mogen ontvangen. De ouders waren enorm blij om, nog voor de verhuis, de nieuwe locatie te kunnen ontdekken. We kregen alleen maar positieve reacties! Dat kan natuurlijk niet anders: we hebben allemaal samen de mooie en moderne locatie met een lekker hapje en drankje mogen ontdekken. Ook voor de medewerkers van Infano was dat een topmoment. Zo’n groot openingsfeest laat ons toe om elkaar nog eens allemaal samen te zien: finance, pedagogie, directie, personeelsdienst etc. waren allemaal aanwezig. Zo kunnen we elkaar nog beter te leren kennen in een informele sfeer.