Nieuws

Villa Borchtlombeek wordt regiobureau met kinderdagverblijf

12
jul

Kinderopvang Infano blijft fors uitbreiden en zoekt voortdurend manieren om meer plaats te hebben voor het toenemende aantal kinderen in de buiten- en binnenschoolse opvangcentra en kinderdagverblijven.

Eind vorig jaar werd in Wambeek nog de nieuwe buitenschoolse kinderopvang in het oude gemeentehuis officieel ingehuldigd.

De werkmannen van Infano hebben intussen al een nieuw project in het vooruitzicht, want in april beginnen ze aan de verbouwing van een oude villa langs de Kraanstraat in Borchtlombeek.

De statige villa, waar zich in de kelder zelfs een binnenzwembad bevindt, zal plaats bieden voor 27 kinderen en de regiocoördinatoren voor het Pajottenland.

Als alles meezit, zal het project eind dit jaar al afgerond worden. De kostprijs van de verbouwing wordt geschat op maximum 150.000 euro.

“De werken worden door eigen werklieden uitgevoerd. Dat was ook het geval in Wambeek”, zegt Maxime Dehulster. “Die mannen verrichten echt mooi werk en kunnen veel. Zo hebben zij zelfs veiligheidspoortjes voor kinderen gemaakt, een eigen ontwerp van Infano.”

BRON: Het Nieuwsblad