Nieuws

“Nog steeds vol enthousiasme, passie en gedrevenheid” – Tina getuigt over werken bij Infano

04
apr

Ik ben Tina, 26 jaar en sinds september 2020 teamcoach van zonnetje Ternat.

In juni 2020 studeerde ik af als logopediste aan de Arteveldehogeschool in Gent, een hele leuke en leerrijke richting. Tijdens mijn stages genoot ik enorm van het contact met kinderen. Hun zien groeien en meer zelfvertrouwen zien krijgen was iets ik waar ik enorm veel voldoening uit haalde.

 

Toch miste ik nog iets … en ik moest eigenlijk niet lang zoeken wat dat was. Ik wilde werken in een team. Ik dacht dadelijk aan Infano.
Als student werkte ik tijdens de zomervakanties in de kinderopvang. Ik vond het zo fijn om de kinderen een leuke dag te bezorgen en hierbij nog eens terecht te komen in een warm team.

 

Ik ging via de website opzoek naar openstaande vacatures. Ik kwam uit op de functie ‘verantwoordelijke kinderdagverblijf’. Na de vacature te lezen, besloot ik meteen te solliciteren. Het duurde niet lang of ik kon mezelf teamcoach noemen.
Ik herinner me mijn eerste dag in het kinderdagverblijf nog zo goed. Vol zenuwen stond ik aan de ingang van de crèche, maar die vielen al echter snel weg door het warme onthaal van de kinderbegeleidsters.

 

Ondertussen werk ik iets meer dan een jaar bij zonnetje Ternat en ik doe dit nog steeds vol enthousiasme, passie en gedrevenheid. Het samengaan van de administratieve taken, het begeleiden van mijn team en het werken met de kinderen is voor mij het ideale aan deze job. Daarnaast kan ik mijn kennis als logopediste nog steeds toepassen in het werkveld wat voor mij een groot pluspunt is.
Er elke dag staan voor en met je team om de kinderen een mooie tijd te laten beleven is iets onbeschrijflijks!