Nieuws

Zeven beestige redenen waarom kinderbegeleiders helden zijn!

14
okt
dag van de kinderbegeleider kinderopvang

Deze week staat volledig in het teken van kinderbegeleiders en onthaalouders. Met het thema ‘beestig bedankt’ worden begeleiders en begeleidsters over heel Vlaanderen in de bloemetjes gezet. Ook bij Infano is dit het geval: vandaag brengen we een beestig eerbetoon aan al onze medewerkers met zeven beestige redenen waarom zij helden zijn!

  • Creatieve duizendpoot

Begeleiders in de kinderopvang zijn ongelooflijk creatief. Ken jij iemand die van een rolletje karton, wat draad en verf een meesterwerk kan maken? Wij wel, en we hebben het geluk om met hen te mogen samenwerken!

  • Multifunctionele octopus

Kinderen in het oog houden terwijl je eten geeft en ook nog eens een plakker op een wondje kleven tegelijk? Geen probleem voor onze helden!

  • Zo fier als een pauw

Een mooie tekening, een verjaardag van een kindje of zelfs een gewone glimlach. Veel is er niet nodig voor de begeleiders om immens trots te zijn op alle verwezenlijkingen van de kindjes.

  • Zingende vogeltjes

De voordelen van muziek bij jonge kinderen en baby’s zijn enorm. Dat hebben kinderbegeleiders al lang begrepen, want waar je ook komt is er altijd wel iemand een liedje aan het zingen. Aan serenades in de kinderopvang geen tekort!

  • Knuffelbeer

Wie wordt er nu niet graag geknuffeld en getroost? Elke dag, maar zeker in moeilijke tijden, staan de begeleiders en begeleidsters klaar met een dikke (afstands-)knuffel en veel liefde !

  • Springende kangoeroes

Een kinderverzorger is een echte spring in’t veld! Vol enthousiasme en energie zorgen ze dat elke dag in de opvang een plezier is!

  • Beschermend als een leeuw

Kinderverzorgsters zorgen voor elk kind alsof het hun eigen kind is. Ze doen er alles aan om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren waar de kinderen kunnen openbloeien.

We kunnen zo nog wel even doorgaan, maar wat we nu echt willen zeggen aan alle hardwerkende superhelden van de kinderopvang: BEESTIG BEDANKT!