Buitenschoolse Opvan...

Wat is buitenschoolse opvang?

In onze IBO’s (initiatieven voor buitenschoolse opvang) is fun hebben het belangrijkste. Voor en na school, tijdens vakanties en op schoolvrije dagen gaan we samen het avontuur aan.

Een gevarieerd aanbod van spelmateriaal voor alle leeftijdsgroepen staat vrij ter beschikking en maakt het mogelijk dat elk kind een keuze kan maken tussen bewegen, fantaseren, bouwen, knutselen, dansen, enz… in een aantrekkelijke binnen- en buitenruimte.

 

Hoe inschrijven?

Kies hieronder het initiatief van jouw keuze en maak een afspraak met de teambegeleider-coach om je kind(eren) in te schrijven.

U dient uw kind in te schrijven vóór het de eerste maal naar de opvang komt. Voor elk nieuw ingeschreven kind wordt er namelijk een dossier samengesteld. Dit dossier bevat een schriftelijke overeenkomst (met de overeenkomst, inlichtingenformulier, domiciliëringsopdracht en klachtenformulier), het huishoudelijk reglement en het inschrijvingsgeld.

 

Zoek hieronder naar een opvanglocatie in uw buurt. Selecteer de provincie en/of de gemeente waarin u opvang zoekt en de afstand rond deze plaats. Via het veld opvangtype bepaalt u welk type opvang er in de resultaten wordt getoond.